Absolut Med Betegszállító Kft

S.O.S. Szolgálat Alapítvány

Balogh Csaba úr

Igen Tisztelt Balogh Csaba!

Sikeres együttműködésünk bátorít fel, hogy kérésünkkel megkeressem. Az Absolut Med Kft eddigi tevékenységével kivívta megrendelői megbecsülését, és ennek köszönhetően egyre több feladattal bíznak meg minket. Vannak, lennének olyan megbízásaink, melyek ellátásához gépjárművet kellene beszerezni. Ez viszont most nem áll módunkban a cég folyamatos likviditásának fenntartása miatt. Semmiképpen nem szeretnénk azonban ezeket a megbízásokat elveszíteni, főképp azért, mert legtöbb esetben gyermekekkel kapcsolatos feladatokról van szó.

Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy amennyiben lát lehetőséget az alapítvány támogató közreműködésére a gépkocsik megvásárlásához, kérem, segítse munkánkat. A gépkocsik egyrészt sérült, hátrányos helyzetű gyermekek napi utaztatására alkalmas 9 személyes kisbuszok, részben pedig gyermekmentésre is alkalmas fekvőbeteg szállításra alkalmas gépjárművek lennének. Beszerzésükre rendelkezésre áll némi forrás, de nem elegendő. Értéküket az eddigi ajánlatok szerint 4Mft közelében nevesíthetjük, természetesen a lehetőségeink határozzák majd meg a végső árakat és konkrét gépkocsikat.

Kérem, amennyiben lehetőségük nyílik a régió gyermekeinek életét komfortosabbá, biztonságosabbá tevő gépjárművek beszerzésének támogatására, úgy jelezzék felénk, hogy mielőbb egyeztethessük a részleteket.

Budapest, 2008. március 29.

Mély tisztelettel:

Molnár Zsolt