Antal János

Antal Jánoska két és fél éves kisfiú, egerszalóki lakos.
Születésekor agyi oxigénhiányt szenvedett. Halmozottan sérült, idegrendszeri károsodása van és mind a négy végtagjára kiterjedő mozgássérültsége.
A sok rossz mellett a sors abban a szerencsében részesítette, hogy felcsillantott egy reménysugarat a gyógyulása érdekében.
Alapítványunk megszervezte a gyógykezelést Kijevben egy őssejt beültetéssel.
A szülők közbenjárásával Kínából is visszajelzés jött Dr. Jon professzortól, hogy vállalnák Jánoska gyógykezelését.
Mind két lehetőség sok millió forintba kerül, beleértve a kiutazás és a kint tartózkodás költségeit is.
Alapítványunk jelenleg is dolgozik a külföldi gyógykezelés szervezésén, valamint a gyűjtő alapítványokkal karöltve törekszünk a megfelelő összeg előteremtésére és a támogatók megszerzésére.

Dátum: Mon, 20 Mar 2006 00:59:35 +0800
Feladó: “Jon” <jon@stemcellschina.com>
Címzett: “Antalné Kerekes Mária” <jankocica@freemail.hu> Tárgy: Re: Request for help
Dear Antalné Maria Kerekes,

Thank you for your e-mail andI am very sorryabout your son. Itis good though that he is only 2.5 years old. He has a good chance for improvement.
The Beike group has treated 22 patients for cerebral palsy with stem cells. They had patients ranging from 18 months to six years old. They treated the first fourteen with fetal stem cells, eight had good improvement in terms of strength, vision and hearing and the rest of the six had slight improvement. For the last six they used umbilical cord stem cell 5 and all of the six had
Qood improvement with the younger patients getting the be st improvement. The
,mprovement was in muscle strength, muscle tension and balance.
The cost for the treatment at Beike is us $13,000 for four injections and
one month stay in the hospital with rehabilitation which would most likely consist of daily massage and movement training since your daughter is quite young. For
further injections, the cost will be us $2,500 per week / time and can be decided on
with you and the doctors while at the hospital. 1 have attached information
on their treatment for
your reference.
The next appointment is after May 8th. If you were to come, can you tell me when would be
best for you?
Can you send the reports by e-mail – otherwise, 1 can give you a mailing
address.

Thank you.
– Jon

KÖSZÖNŐLEVÉL

Antalné Kerekes Mária (Egerszalók, Sarló utca 19sz.) ezúton szeretném megköszönni A Mentőöv a Gyermekeinkért 2002 Alapítvány és az SOS Szolgálat Alapítvány, ill. az összes támogatónknak segítségüket súlyos beteg kisfiam, Antal János gyógykezelésének megvalósításához.. E segítség nélkül családunk nem tudná megadni kisfiamnak a jobb és teljesebb életre való esélyt.
Szavakban nem lehet kifejezni hálánkat. Elmondhatatlanul felemelő érzés tapasztalni, hogy vannak ebben a kis országban önzetlenül segítőkész emberek, akik keményen dolgoznak ezekért a nemes célokért.
Az egész családom nevében kívánok Önöknek Nagyon Jó Egészséget és kívánjuk, hogy soha ne tapasztalják meg, milyen érzés az, ha valakinek gyógyíthatatlan a gyermeke!
További Eredményes Munkát Kívánunk Önöknek!

Köszönettel: Antalné Kerekes Mária

Sikeres volt az őssejt beültetés, a gyermek gyógytornásza pozitív elváltozásokat vett észre az izmokon.
Idén, de legkésőbb tavasszal ismét menniük kell.