Barkó Krisztián

SOS Szolgálat Alapítvány Barkó Krisztián

“Egy fény kialudt”

Barkó Krisztián 12 éves kisfiú.
Édesanyja egyedül neveli két testvérével együtt.
Krisztián az izomsorvadás egyik legsúlyosabb válfajában szenved. Egy évesen kezdett járni és két évesen beszélni. A színeket nem ismeri fel, lakcímét nem mondja meg.
Járása, futása ügyetlen, guggolásból térdére támaszkodva áll fel. Hátonfekvésből kéz segítségével ül fel.
Alapítványunk az itthoni zárójelentéseket kivitte Kijevbe, dr. Pickur professzorhoz véleményeztetés céljából.
A professzor őssejt beültetést javasolt Krisztiánnak.
A család anyagi körülményei nem teszik lehetővé az őssejt beültetés költségeit, ezért keresték meg alapítványunkat, hogy a lehetőségeinkhez mérten segítsünk.

Tisztelt Balog Csaba!

A mai nap reggel megérkezett az Önök által küldött laptop, és ezúton szeretném megköszönni a segítségüket.
Krisztián nagyon fog neki örülni, pénteken jön haza és akkor fogja megkapni.

Köszönettel: Kamrásné Molnár Andrea és Barkó Krisztián

T. Balogh Csaba!

Szeretném ha Krisztiánnak megvennék az omron géphez a lemosható tappancsokat, én nem tudom megvenni

.OMRON E3 Tens elektromos ideg – izomstimulátor.

Tel: üzleté 06-1 453 7100
Nagyon szépen köszönöm előre is.

T. Balog Csaba!
Elnézést, hogy eddig nem írtam vissza, csak sajnos nem sok időm van. Nagyon szépen köszönjük Krisztiánnak a tappancsokat.

Még egyszer elnézést, és köszönjük.

T. Balogh Csaba!

Az ortopéd orvos a Mexikói úti Iskolából, elküldte nekem az alábbi levelet, mivel Krisztián a fájdalomtól nem tud aludni. Ez segítene neki az alvásban. Ennek a matracnak a megvásárlásában szeretném a segítségét kérni, és még nagyon fontos lenne ha Krisztián minden nap ihatna rostos üdítőt, ebben is szeretném kérni segítségét.
Előre is köszönöm:

Váltakozó nyomást biztosító alátét és kompresszor / ref. W3015002001 /
A meglévő ágybetétre kell ráhelyezni, /ref. W3009001001/ majd lepedővel lefedni. A két levegőkör váltakozva fújódik fel, hogy felváltva enyhítsék a nyomást. Az alátétben uralkodó nyomás a felhasználó súlyának függvényében állítható.
Mérete 188×88×6 cm / plusz két 50 cm meghosszabbítás, hogy az alátét stabilan a matracon maradjon /
ár : 26 990 ft

SOS Szolgálat Alapítvány Barkó Krisztián

T.Balogh Csaba!

Köszönöm az utalást megkaptuk. Krisztiánnak is megvan a matrac, nagyon kényelmes neki. Levélben küldöm a számlát.
Köszönjük szépen. Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk Önnek,és kedves családjának,és az alapítvány dolgozóinak.

Köszönettel: