Burai Zoltán Rikárdó

SOS Szolgálat Alapítvány Burai Zoltán

Tisztelt SOS Alapítvány.
Szeretnék egy külföldi állapot felmérést csináltatni kisfiamnak Burai Zoltán Rikárdonak aki 2007.08.09.-én Született Nyitott gerinccel Donga lábakkal és két oldali csípő ficammal széklet és vizelet visszatartási problémái is vannak jelenleg is pelenkát hord. Itt Magyarországon eddig 9 műtéten esett át. Két egy ágú bottal közlekedik hosszú távokon pedig kerekes székben tolom. Sajnos itt Magyarországon nem tudnak már többet kihozni belőle mint édesanya szeretném mindenből a legjobbat megadni neki és azt szeretném elérni hogy minél önellátóbb  életet élhessen . Rikárdó egy értelmes okos kisfiú 4-es 5-ös tanuló a széklettel és a vizelettel azóta sem tudnak mit kezdeni az itteni orvosok. Nagyon örülnénk neki ha sikerülne külföldön csináltatni neki egy állapot felmérést hátha az ottani orvosok több mindenben tudnának segíteni  neki .A legfontosabb záró jelentéseket mellékelten elküldöm. Várom levelüket és kérem, írják bele azt is hogy mennyiben terhelné az esetleges külföldi műtétek ára a családunk számláját.
 Köszönettel: Bakonyi Hajnalka Tel:06204529997

szuts153@gmail.com

Tisztelt sos alapitvány Rikàrdó anyukája vagyok a Műtèttel valò költsègeket nem tudom hogy fogom e tudni fizetni mivel a csalàd bevètele csak a mindennapi megèlhetèsre elèg igy termèszetessen megköszönnèm ha tudnànak valamien modon segitsèget nyujtani ebben is.Sajnos mint gyesen lèvő anyukànak nincsenek millioim rà de termèszetessen a csalàdommal arra fogunk tőrekedni mi is hogy ez a vàrhatò összeg  lètrejöhessen !Tisztelettel: Bakonyi Hajnalka.

Köszönjük szépen!

2016. okt. 15. 18:35 ezt írta ( <sos01@t-online.hu>):
Idézet (Krisz szuts <szuts153@gmail.com>):
Tisztelt SoS alapítvány szeretném ha küldenének számomra egy szerződést hogy kisfiamnak eltudjuk kezdeni az állapotfelméréshez való összeg gyüjtését!Köszönettel Bakonyi Hajnalka

Idézet (Krisz szuts <szuts153@gmail.com>):
Tisztelt Sos alapitvány Nemrég hivtuk önöket hogy találtunk egy Amerikai orvost akivel sajnos mi nemtudjuk felvenni a kapcsolatot. Szeretnénk ha megkeresnék nekünk mert szeretnénk kikérni kisfiammal kapcsolatossan a szakértelmét hogy miben tudna segiteni rajta és hogy ez milyen költségekkel járna. Az Orvos neve: James T.Goodrich,MD Facebook oldala is van egy fényképet is csatolunk hozzá róla.Köszönettel : Bakonyi Hajnalka

Tisztelt Balogh Csaba

Az orvos telefonszáma:  ( 718)920-4197
Köszönettel :Bakonyi Hajnalka

Tisztelt Balogh Csaba ez az email cim a korhaze amihez a doktor ur titkarnoje is hozza fer.
Montefioremedicaldonations@gmail.com

Cikk 2010-ből

SOS Szolgálat Alapítvány Burai Zoltán Rikárdó családja a fővárosba költözik a gyógyulásért

www.kisalfold.hu

A hároméves Burai Zoltán Rikárdó halmozottan sérült, mosonmagyaróvári óvodába nem tudják felvenni.

Cikk 2016 november eleje !!!

Betegen, dongalábbal nehézkes iskolát találni | Rábaközi …

www.kisalfold.hu

Nyitott gerinccel, dongalábakkal született, inkontinenciája miatt pelenkát hord a 9 éves Burai Zoltán Rikárdó, aki a budapesti Pető Intézetben tanul. Az …