Csősz Dániel

SOS Szolgálat Alapítvány Csősz Dániel

Eszenyi Zsuzsa vagyok, a segítségüket szeretném kérni!
Egy 3 gyerekes édesanya vagyok ,jelenleg gyesen vagyok a 6 éves halmozottan sérült kisfiammal és a 2 és fél éves kislánnyal .A kisfiam súlyos sérültsége végett nem tudunk a férjemmel rendes állásban elhelyezkedni ,mert állandó felügyeletet igényel. Nem tud állni, ülni, beszélni, hallás sérült nem tudja magát semmilyen szinten ellátni. Sorozatos orvosi műhibák miatt lett fogyatékos. Erről szakértői véleményünk is van csak a bíróságig anyagi okok miatt nem jutottunk el. Szeretném önöket kérni ha tudnak anyagi segítséget nyújtani ,mert annyira el vagyunk már adósodva ,hogy lassan a  devisa hitelt sem tudjuk már fizetni félő ,hogy előbb-utóbb a házunkat is elárverezik. Jó módban éltünk, de a kisfiam sérültsége végett ez régen megszűnt. Nagyon sokat kell az Amerikai úti agysebészetre hordanunk, ami benzinben rengeteg pénzt emészt fel. Minden mellékállást elvállalunk, de így is nagyon kevés. A házunkat évek-óta áruljuk, de sajnos nem tudjuk még áron alul sem eladni. A hitelünk 6 millió forintról 10 millió forintra emelkedett az évek folyamán mindig muszáj volt felvenni. Mellette még nagyon sok kisebb tartozásunk van. KÉREM HA TUDNAK, SEGÍTSENEK!
Tisztelettel: Egy elkeseredett édesanya

Tisztelt Alapítvány!

Csősz Danika anyukája vagyok. Szeretnék segítséget kérni önöktől. Nagyon elmaradtam a lakás hitelünk-el 150.000.-ft.Kérem ha tudnak segítsenek.
Tisztelettel:Csőszné Eszenyi Zsuzsa

Számlaszám:11773119-00267483 Magyar Renáta