Foglyos Balázs

Foglyos Balázs

 SOS Szolgálat Alapítvány Foglyos Balázs

Foglyos Balázs
Balázsnak az SOS Szolgálat Alapítvány finanszírozta a svájci klinika költségeit, súlyos betegségét csak ott tudják kezelni.

 

 

 

 

 

 

Kedves Balog Csaba Elnök Úr!
Augusztus 26-án érkeztünk haza Svájcból. Örömmel tudatom Önnel, hogy Balázs fiamat megműtötték, és a körülményekhez képest jól van, ezt a vizsgálatok is alátámasztják.
Az Önök anyagi segítségével együtt közel 200 000 ft-t tudtunk átváltva befizetni. A befizetést igazoló számlát elküldöm levélben illetve a fennálló tartozásomról a fizetési felszólítást.
Azért csak most jelzek e-mailben, mert kellett egy kis idő, amíg a fáradtságot kipihentük, és a gyerekeket fel kellett készítenem az iskolakezdésre.
Kontroll vizsgálatra ki kell utaznunk, ez 2-3 napot fog igénybe venni, október 20-ra kaptunk időpontot. Eddig az időpontig kaptam haladékot, hogy elmaradásomat pótoljam. Erről nyilatkozatot kellett tennem, ez, és fiam állapota – ami nem tűrt halasztást – miatt végezték csak el az operációt.
Felkérem Önön keresztül a gyűjtőalapítványokat, hogy segítsenek előteremteni ezt az összeget, amely közel 500 000 ft, október 20-ig.
Nagyon köszönjük amit értünk tettek, szeptember közepe körül, már fel tudom hívni a telefonomról.
Üdvözlettel: Foglyos család


Kedves Balogh Csaba Elnök Úr!
Ez úton küldöm az alapítvány részére a felkérést a gyűjtéshez a mellékletben. Még egyszer szeretnék köszönetet mondani az odaadó segítségéért. Megérkezésünkkor keresni fogom.
Üdvözlettel: Foglyos Jánosné