Gagyi Levente

SOS Szolgálat Alapítvány Gagyi Levente

Gagyi Levetne 7 hónapos kisfiú.
Születése után négyszer élesztették újra és egy hétig volt lélegeztető gépen. Az orvosok teljes szív és tüdő átültetéssel tudnák az életét megmenteni. Ilyen műtétet Amerikában végeznek közel 100.000.000 Ft-ért. Linzben a klinikán tüdőér plasztikát javasoltak Leventének ahhoz, hogy életben maradhasson.

Levente túl van egy tüdőér plasztikán, mely tüdő műtétet Linzben végezték a Landes-Frauen und Kinderklinik sebészetén. 2007 áprilisában lesz Leventének egy komoly szívműtéte Ausztriában. Alapítványunk anyagilag segíti a családot a gyógykezelés járulékos költségeihez.

Tisztelt S. O.S. Alapítvány!

Szeretnénk megkérni önöket,hogy segítsenek mihamarabb kijutni Ausztriába(Linz).A kisbabánk Levente életmentő operációját és az ezzel járó vizsgálatokat önerőből sajnos nem tudjuk fizetni. Ezért kérjük önöket, hogy segítsenek összegyűjteni a pénzt. Jelenleg stabil az állapota, de sokat sajnos nem várhatunk, mert ez az állapot bármikor rosszabbodhat. Bízunk az emberek és az önök segítésben.

Köszönettel: Gagyi Mónika, Bandoroszki Ferenc

Tisztelt S.O.S. Alapítvány!

Röviden szeretnénk önöket tájékoztatni a kisfiunk állapotáról.
A párommal Mónikával amikor megtudtuk hogy babánk lesz úgy éreztük,hogy mi vagyunk a legboldogabb emberek a világon .A terhesség kilenc hónapja alatt minden tökéletesnek tünt. Három helyre jártunk orvosi vizsgálatokra,Mosonmagyaróvár,Győr(4D-s ultrahang), Neuseedle am See(Ausztria).2006 Január 22.-én Hainburgban (Ausztria) megszületett a kisfiúnk 50cm 3270gr.-mal.Hihetetlen élmény volt maga a szülés,mert végig bent lehettem. Este hazamentem a kórházból és abban a tudatban hagytam ott őket,hogy minden szuper. Másnap reggel azonban ez megváltozott. Telefonált a párom hogy azonnal induljak,mert baj van a gyerekkel .Az éjszaka folyamán bekékült. Reggel egy helikopter vitte tovább a Bécsi gyerek-intenzívre ahol megvizsgálták és kiderítették hogy gondok vannak a kis szívével. Másnap ugyancsak helikopterrel felvitték Linzbe ahol átesett egy életmentő szívműtéten. Most ott tartunk,hogy a 6és fél hónap alatt, 2 hónapig Linzben feküdt. Majd haza kellett hoznunk Magyarországra,mert az Osztrák Krankenkassa nem fizette a további kezeléseket és esetleges műtéteket. Miközben a párom 5 évig dolgozott Ausztriában hivatalosan, és rendesen fizette a betegbiztosítást. Itthon Győrbe, majd Budapestre kellet vinni a Leventét. Budapesten 1 hónapig volt. A sok vizsgálat miatt, (amire állítólag szükség volt a további műtétek miatt), 4szer kellett újraéleszteni (reanimálni), majd az orvosok rájöttek hogy nem tudnak vele mit csinálni és lemondtak róla. Azt mondták hogy bármikor bekövetkezhet a tragédia. Két lehetőséget tudattak ajánlani. Az egyik egy teljes tüdő és szívátültetés amit csak Amerikában csinálnak és kb.80-100millióFt.-ba kerül,és 50% a túlélési esély, a másik pedig az hogy hagyjuk őt emberként elmenni. Vigyük haza és szeressük ameddig lehet. Át is hozták a győri kórházba, hogy közelebb lehessünk hozzá. Lélegeztetőgépen és altatásban volt egy hétig. Az orvos nem sok esélyt látott arra hogy valaha is le tudják venni a gépről. Azóta eltelt majdnem egy hónap és a Levente annyira erősen küzd az életéért hogy már itthon van újra velünk és olyan dolgokat csinál mint egy „egészséges” baba. Ezért nem nyugszunk bele abba amit a magyar orvosok mondtak. Most minden erőnkkel azon vagyunk hogy újra kitudjuk vinni Ausztriába,Linzbe,mert mint utólag kiderült nem csak Amerikában csinálnak transzplantációt, hanem Ausztriában és Németországban is. Linzben a Pintér Miklós doktorúrral tartjuk a kapcsolatot,aki egy tüdőérplasztikát javasol elsődleges beavatkozásnak. Nekünk ez nagyon sokat jelent mert legalább nem azt mondják amit a magyarok hogy mondjunk le az egyszem fiúnkról. Kérdem én ki lenne az az ember aki megtudná ezt tenni,mikor látja a gyerekén az élniakarást, az élet szeretetét, a mindennapi harcot ahhoz,hogy ő igen is velünk akar maradni. Ránézésre semmi sem látszik abból a sok szörnyűségből amin ő már átment ezen a röpke 6hónap alatt. Ezért harcolunk minden erőnkkel azért hogy egészséges erős férfi lehessen. Ezért kérjük az önök segítségét,hogy a kisfiunkat mihamarabb láthassák az osztrák orvosok, és meg tudják operálni.
Köszönettel két aggódó szülő
Gagyi Mónika, Bandoroszki Ferenc

Tisztelt Balogh Úr!
Rendkívüli örömet okoznak nekünk a segítségükkel, amit ezúton is szívből
köszönünk!
A Bankszámlaszám a következő:10100778-71559400-01000004.
Köszönettel: Bandoroszki Ferenc, Gagyi Levente, Gagyi Mónika
Ui: utólagos engedelmével csatoltam egy fényképet Leventéről.
Mégegyszer Köszönjük szépen!!!!