Kiss Krisztina

SOS Szolgálat Alapítvány KIss Krisztina

Kedves Balogh Úr !
Levelét a mai napon kaptam meg mert a gépünk rossz volt. Köszönöm a segítségét előre is .A gyerekeknek sikerült megvenni az iskolába induláshoz a tanszereket de íróeszközök még hiányoznak .A páromnak lenne szüksége a lámpára a lába miatt. Augusztus 20-án rosszul lett és az orvosok sem tudták miért . Nagyon félünk a gyerekekkel hogy nehogy baj legyen a szívével mert akkor műteni kell. És nagy gondot okozna a steril szoba kialakítása is. De van egy hatalmas gondom a jövő hónapban lejár az autónk műszaki vizsgája és nem tudom mi lesz mert ezzel szoktam vinni a vizsgálatokra is és augusztus 20-án is ezzel szaladtam be vele mert összeesett és még a mentő kiért én már a kórházba voltam vele. Nagy szükségünk lenne az autóra a párom és a gyerekek miatt is .Mert egy szívbeteg ember aki fullad nem tud 2km gyalogolni .Oda-vissza a buszmegálló 4km .Ő ezt nem bírja. Minden pénzünk az iskoláztatásra ment el .A gyógyszerekre támogatást nem kapunk .Most igényelte a párom a közgyógy támogatást nem tudom megkapja-e?Albérletben lakunk azt is fizetni kell. Próbálunk megélni : a kiskert és az állatok élelmet adnak. Azt főzöm ami megterem .Nagyon nehéz sokat dolgozunk a gyerekek is sokat segítenek. Kérem ha bármiben tudnak Balogh úr segíteni nagyon megköszönöm. A családról közös képet nem tudok küldeni mert sajnos a számítógépről minden kép elveszet mikor elromlott és nem volt kiírva de a gyerekekről küldök. Maradok tisztelettel: Kiss Krisztina.
Tel: 06-20-461-2742

SOS Szolgálat Alapítvány Kiss Krisztina