Kóka Balázs

Kóka Balázs

SOS Szolgálat Alapítvány Kóka Balázs

Kupakgyűjtés Balázskának!

Kóka Balázs 2011.08.12. született 37 terhességi hétre 2280gr súllyal,Debrecenben, kétoldali donga kézzel illetve mindkét kézfején csak 4-4 ujjal .
1 hónapos korában megkerestünk egy speciális ortopéd szakorvost (Nyíregyházán ), aki szívesen elvállalta Balázska kézműtétjét.
Azonban 3 hónapos korában veleszületett hörgőszűkületet diagnosztizáltak, amely egy megfázáskor derült ki nála. Azóta kisebb nagyobb megszakításokkal a kórházat járjuk a hörgőszűkület miatt, illetve állandó gyógyszereket kap.
Megfázása előtt heti rendszerességgel Dévényi gyógytornákra jártunk Debrecenbe, de jelenleg nagyon kifárasztják Balázskát a tornák az állandó betegsége miatt, és ezért szüneteltetik a tornát, és így az ortopédia korigációs műtétjét is elhalasztották.
A ránk váró műtét előtti sorozatos vizsgálatokra és felkészítőkre kórházi bent fekvésekre, már szinte a családunk minden erőforrását kimerítettük.
Ezért szeretném kezdeményezni a kupakgyűjtést, amelyet szociális rászorultságra fordítanánk, mert még Balázskára nagyon sok feladat vár, amely eléréséhez sajnos jó szándékú segítséget szeretnénk kérni.
KÉREM,
SEGÍTSEN A KUPAKGYŰJTÉSBEN!

Elérhetőségünk: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye , 4231 Bököny, Zalka Máté u. 3.
Mobil :06 30 566 08 87