Kovács Márk I

Hévízgyörki kisfiú, akinek szüksége lenne a Sopronban lévő Dr. Mály Judit féle MRSI kezelésre, melynek összeg 140.000 Ft/alkalom.

Kovács Márk Hévízgyörki lakos 2000.szeptember 11-én született oxigénhiányosan. Mindent megért,mostanában kezd már mondatokban is beszélni,de sajnos menni még nem tud. Sopronban találtunk egy klinikát,ahol a doktornő elvállalta az ő gyógykezelését, ami alkalmanként egy 1 hetes kezelés 140-150.000 ft-ba kerül. Előre láthatólag 3-4 kezelésre lesz szüksége Márknak. Aki úgy érzi,hogy segíteni szeretne Márkon és anyagilag támogatni tudja az az S.O.S. alapítványon keresztül megteheti. Minden kis segítség sokat jelent. A Márk kezelésére adott támogatásnál a megjegyzés rovatba “Kovács Márk gyógykezelésére” bejegyzést fel kell tüntetni.

Előre is köszönjük:Kovács Márk és családja.

 

 

 

 

 Kedves segíteni szándékozók!

Kovács Márk 9 éves hévízgyörki életvidám kisfiú vagyok sajnos  oxygénhiányosan születtem , ezért menni nem tudok és még  nem vagyok szobatiszta. Diag: perinat.cerebr.laesio (veleszületett agykárosodás) spasticus tetraparesis (végtagi bénulás, testszerte fokozott izomtónus).

Sopronban találtak a szüleim egy magánklinikát, ahol a következő kezelést végzik: transcranialis mágnes stimulátor a másodperc tört részéig olyan nagy térerejű változó elektromágneses teret létesít, ami áramot indukál az idegrendszerben, mint vezető szövetben. Ha a sérülés helye fölött kiváltható a béna végtagban az izommozgás transcranialis mágnes stimulációval (TMS), akkor az átvezetés a sérülés magasságában biztos. A kezelés időtartama 1 hét. Mivel nem tudok járni így egy kisérőnek kell velem befeküdni a kezelés időtartamára, aki elvisz a kezelések helyszínére. A kezelés az rTMS, aktív torna, függesztőrács úszás szárazon, masszázs együttes alkalmazásával lehet csak eredményes. A klinika szobát biztosít két fő részére térítés ellenében. Mivel magánklinika minden kezelésért fizetni kell. Körülbelül 3-4 kezelésre van ahhoz szükség, hogy esetleg én is tudjak járni. (egyhetes kezelés szállással a kezelés költségével kb. 160.000-180.000.- Ft + az étkezést és az utazási költséget  külön kell egyénileg megoldani.)

Nagyon szeretnék már én is járni ezért ezt a kezelést szeretném igénybe venni.

Jelenleg Cegléden élem  mindennapjaimat , a hétvégét mindig otthon töltöm a szüleimmel, testvéremmel és a nagyszüleimmel

Az óvodás éveimet  a Pető Intézetben töltöttem.  

A kezelés költségeinek a fedezéséhez szeretném kérni a nénik és a bácsik segítségét amennyiben erre lehetőségük van.

Édesanyám ezért nyitott  az OTP Zrt –nél egy külön számlát  11773425-00994857 számon  (Kovácsné Dávid Szilvia) az ide beérkezett összegeket a kezelés költségeinek fedezésére.

Átutalást lehet még az S.O.S Alapítvány számlájára is lehet teljesíteni Kereskedelmi és Hitelbank

10403909-39023276-00000000 Adomány számla a megjegyzés rovatba be kell írni, “Kovács Márk gyógykezelésére”!

Ez esetben egy e-mail értesítést szeretnénk kérni david.zs@invitel.hu  e-mail címre.

Hévízgyörk, 2009. julius 14..

Köszönöm  mindenkinek a segítséget.

                                                                                                    Kovács Márk és családja