Kovács Márk

SOS Szolgálat Alapítvány Kovács Márk

Kedves segíteni szándékozók!

Kovács Márk hévízgyörki életvidám kisfiú vagyok sajnos  oxigénhiányosan születtem, ezért menni nem tudok és még  nem vagyok szobatiszta. Diag: perinat.cerebr.laesio (veleszületett agykárosodás) spasticus tetraparesis (végtagi bénulás, test szerte fokozott izomtónus).
Sopronban találtak a szüleim egy magánklinikát, ahol a következő kezelést végzik: transcranialis mágnes stimulátor a másodperc tört részéig olyan nagy térerejű változó elektromágneses teret létesít, ami áramot indukál az idegrendszerben, mint vezető szövetben. Ha a sérülés helye fölött kiváltható a béna végtagban az izommozgás transcranialis mágnes stimulációval (TMS), akkor az átvezetés a sérülés magasságában biztos.

SOS Alapítvány
Balogh Csaba Úr részére!

Tisztelt Balogh Csaba Úr!

Azzal a kérérssel fordulunk Önhöz, hogy 2011. április hónapban  Sopronba szeretnénk vinni
4. alkalommal a kisfiunkat Kovács Márkot. Már 3 alkalommal voltunk tavaly . A kezelések óta a kisfiú nagyon sokat fejlődött. Sajnos a kezelés mint Ön is tudja nagyon sokba kerül, mert a TB ezt a kezelést nem támogatja.
Az 1 hetes kezelés140,000.- Ft + az utiköltség 20,000.- Ft és az ellátást is meg kell oldani.
Ezért fordulok Önhöz, hogy a kezelés költségeinek a fedezésére szociális támogatás adni sziveskedjen.

A szociális támogatást  az OTP Zrt –nél nyitott  számlára  11773425-00994857 számon  (Kovácsné Dávid Szilvia) sziveskedjen átutalni.
Kérem Önt, hogy e-mailban legyen szives jelezni, ha tud segíteni, mert akkor eltudjuk vinni a kisfiút a kezelésre. Ha nem tud segíteni akkor le kell mondani a kezelést, mert már az összes tartalékot ezekre a kezelésekre fordítottuk. (email cím: eturan50@freemail.hu)

A kezelések megterhelik a család anyagi helyzetét, mert a nagypapám is járókerettel jár és Ő is beteg. Sajnos a szüleim nem tudnak mindent önerőből előteremteni, ezért kell segítséget kérnem.

Budapest, 2011 március 2.

Köszönettel:

Kovács Márk és családja.

Kedves Balogh Csaba Úr!
Kedden beszéltünk telefonon, hogy Kovács Márk soproni gyógykezeléséhez ami március 11-én kezdődik és 1 hétig tart
az alapítvány támogatást tud adni.
Nagyon szépen köszönjük, nagyon sokat jelent az 50.000.- Ft ilyen esetben, amikor a kezelés ilyen nagyon sokba kerül.
Kérte Balogh Úr, hogy a számlaszámot adjam meg, ahová az összeget áttudják utalni:
OTP Bank
Kovácsné Dávid Szilvia
11773425-00994857 számlaszám.
Az átutalásról egy értesítő e-mailt szeretnék kérni.
Nagyon szépen köszönjük a segítséget a kis unokám nevében is
További jó egészséget és sok sikert kívánunk
Dávidné Turán Éva és Kovács Márk családja

Tisztelt Balogh Csaba Úr!

Nagyon szépen köszönöm a segítségét, amit a kis unokám kapott Öntől. Kívánjuk, hogy a jövőben is minél több gyermeknek a gyógykezeléséhez hozzá tudjanak
Járulni. Kívánunk nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag Újévet.

Kovács Márk és a nagymamája.

Éva Dávid
Fieldwork Executive