Maczkó Norbert

SOS Szolgálat Alapítvány Maczkó Norbert

Tisztelt Balogh Csaba

Maczko Imrene Melinda vagyok aprilis 27.-en beszeltunk telefonon sajnos epp korhazban ertem utol Ont. Kovacs Dominikektol kaptam meg a szemelyes telefon szamat, kisfiam Maczko Norbert 2008.aprilis 06.-an szuletett. Sajnos szules kozben sulyos oxigenhiany erte meg a sajat nyalat sem tudja nyelni, nem mozog es nem figyel, negy vegtagi bena, norbika a harmadik gyermekunk Klaudia 10 eves, Sziszi 8 eves, Norbikanak havi gyogyszerkoltsege 29200 forint, epilepszias, azert kerestem ont szemelyesen telefonon mert nagyon nagy szuksegunk lenne egy hordozhato akkummulatoros valadekszivora, sajnos a mienk nem biztonsagos mert megrepedt 2 helyen es hetente 2-szer hordom a kisfiam devenytornara szegedre es bekescsabara, es 2 hetente szegedre neurologushoz mert sajnos folyamatosan epilepszias gorcsei vannak tobbszor es ellenorizni kell. Mivel ferjem munkanelkuli segelyen van a csalad a gyesbol es a csaladi potlekbol el.
a valadekszivo neve es beszerezhetosege:Elektro-Oxigen KFT. 1116 Budapest Temesvari u. 20.
a neve: SP 20 PLUSZ. A készülék ára 110.400 Ft.
Segitseget halasan koszonom, egy elkeseredett edesanya, tisztelettel, Maczkone melinda oroshaza nyarfa u 19. Segitseget es megerteset elore is koszonom, Tisztelettel, Maczkone Melinda es Norbika

Tisztlettel es udvozletem,Maczkone Melinda

Tisztelt Elnök Úr!!!!

Maczkó Imréné vagyok, Maczkó Norbert édesanyja, ismerjük egymást mert már Ön és alapitványa segitett rajtunk,
kaptunk egy váladékszivo gépet, amit nem gyözök köszönni Önnek, mert borzasztoan megkönyitette a minden-
napunkat.

Szégyellem magam emiatt , de megint egy kéréssel fordulok Önhöz.
Kisfiamnak az epilepsziás görcsei nemhogy muljanak, hamem sajnos erösödtek és egy-egy roham során
hajlamos a szaturácioját ejteni. Ilyenkor kezt szürkülni és nehézlégzése van.
Sajnos a szilvesztert is korházban töltöttük tüdögyulladás és mandula gyulladás miatt. A tüdögyulladás is nagyon
sokszor elöfordul sajnos mert aspirál és olyankor is nehézlégzése van.

Szükségem lenne egy szaturácio méröre, hogy tudjam itthon is hogy mikor van gond mikor kell neki oxigén potlás.
Apa még mindig munkanélküli, és tudja van két lányunk is 11 és 8 évesek, ezért sajnos mi nem tudjuk megvenni
ezt a gépet, Norbika egyhavi gyogyija 42 ooo ft, ez is nagy nehézséget okoz a családnak havi szinten.

Amiért most megkerestem nagy szükségünk lenne egy szaturácio méröre kérem Önt ha lehetöségében áll
ismét segiteni rajtunk nagyon hálásak lennénk érte, válaszát várom!!

REXRTRA.: PULSE-OXIMÉTER ROSSMAX (2737) ára: 85 ooo forint
PULSE-OXIMÉTER UJJCSIPESZ ROSSMAX CSECSEMÖKNEK. 15 ooo ft.

Elérhetöségem: Maczkó Imréné
Orosháza Nyárfa u 19. 59oo

email cim: norbo77@freemail.hu
telefon sz. o6 2o 5o7 3976

Várom levelét, ha most nem áll mondjában segiteni, kérem neharagudjon a levelem miatt de csak öntöl kaptam
eddig még segitséget. válaszát köszönöm .

Tisztelettel és Üdvözlettel: Maczkóné Melinda és Norbika

Tisztelt Balogh Csaba Elnökúr!!!!

Tegnap megérkezett a pulse-oximéter aminek beszerzésében kértem az ön segítségét, nagyon szépen köszönöm,

ismét segített nekünk!!!! Kisfiamnak Norbikának már segített tavaly a váladék szívó beszerzésében, ami

szintén nélkülözhetetlen a kisfiam életben maradásához, mivel nyelés képtelen.

Nagyon nagy segítség ez a kis szuper pulse-oximéter nekünk, és hálás vagyok a segítségért!!!! Sajnos

mi nem tudtuk volna megvenni. A Jóisten áldja meg önt a segítségéért!!!! Örökké hálásak leszünk önnek érte!!!

Nagyon nagy örömet, és segítséget okozott nekünk!!!! Isten áldja érte meg!!! KÖSZÖNJÜK!!!

Még egyszer nagyon szépen köszönjük!!!

Tisztelettel és üdvözlettel: Maczkó Norbika és családja.

Tisztelt Balogh Csaba Elnökúr!!!!!

Maczkó Imréné vagyok Norbika édesanyja, már 2 esetben is segített nekünk, először 1 akkumulátoros váladékszívó-

gépet kaptunk Önöktől, hiszen a kisfiam születés közben akkora oxigénhiányt kapott , hogy nyelésképtelen szondán etettem és szívom a nyálát . A váladékszívó gép nélkül az életünk egy bezárt börtön, mert így még fejlesztésekre és egy sétára sem tudunk kimozdulni.

Másodszor a pulse – oximétert kaptuk meg Öntől, ami szintén megkönnyítette az életünket, mert a kisfiam epilepsziás és sajnos napi szinten rohamozik, és ezzel a szuper kis géppel a szaturáció esését tudom állandóan mérni.

Nagyon hálás vagyok Önnek a segítségekért !!!!

Sajnos ismét a segítségét szeretném kérni, bár nagyon szégyellem, hogy már többször is Önhöz fordulok, próbálkoztam már máshol is, de segítséget csak ÖNTÖL kaptam.

A kisfiamnak sikerült 1 speciális babakocsit intéznünk, (nagy nehézségek és 6 hónap árán!) ami szuper azzal nincs

is gond, de van jó nagy kosara, amit direkt megvettünk hozzá 12.ooo Ft- ért hogy a szívógépet tudjam magammal vinni, séta, vagy fejlesztésre, ha megyünk. DE sajnos balesett történt, a kosár leszakadt, és a szívógép eltört.!!!!!

A férjem még sajnos mindig munkanélküli, a 2 kislányom Klaudia 12 éves, Sziszike 9 beiskoláztatása is gondot jelent, így sajnos másik akkumulátoros váladék-szívógépet nem tudok venni anélkül pedig nem tudunk létezni!!!

Ha tudna nekem ismét segíteni nagyon de nagyon megköszönném!!! Sajnos mástól nem várhatok segítséget

ezért nagyon el vagyok keseredve, mert ha Ön most nem tud segíteni akkor nem lesz akkus szívógépünk……

A szívógép amire szükségünk lenne, az Orosházán a REXTRA ORVOSI MÜSZER Kereskedelmi KFT.

kirendeltség- nél lehet kapni. aminek a neve: ASKIR AKKUS VÁLADÉKSZIVO. 11o.ooo. Ft.

Legyen szíves válaszolni, ha van egy kis ideje, mert nagyon kétségbe vagyok esve…..

köszönöm, hogy időt fordított a levelem elolvasására.

NAGY TISZTELETEM, ÉS ÜDVÖZLETTEM : Maczkóné Melinda. és Norbika