Majercsik Zoltán

Majercsik Zoltán 10 éves kisfiú.

Kínában a Shenzeni klinika vállalta Zolika gyógykezelését.

Várhatóan a nyár folyamán sikerül kiutaznia a családnak a gyógykezelésre.

S.O.S.
Szolgálat Alapítvány Közhasznú
Nemzetközi Társadalmi Szervezet

Cím : 8641. Fonyód. Pf :18 Erste Bank Rt : 11600006-00000000-07010055
Mobil : 30/ 621-8512 K & H Bank Rt : 10403909-39023276-00000000
Tel/Fax : 85/454-065
Adószám : 18764325-2-14
E-mail : sos.01@freemail.hu KSH : 18764325-9133-651-14
sos01@t-online.hu Bírósági nyilvántartási szám : 583.
www.sosalapitvany.hu Alapítás éve: 1996

MEGÁLLAPODÁS

Külföldi gyógykezelés szervezéséről

Mely létrejött egyrészt az S.O.S. Szolgálat Alapítvány (Fonyód, Báthory u. 14 sz.), valamint Horváth Piroska (2363. Felsőpakony, Arany János u. 35) között az alábbi feltételek szerint:

Horváth Piroska megbízza, illetve felkéri fenti alapítványt, hogy gyermekének, Majercsik Zoltánnak a külföldi gyógykezelését megszervezze.

Az S.O.S. Szolgálat Alapítvány vállalja, hogy Majercsik Zoltán orvosi papírjait / leletek, zárójelentések /
kijutatja Kínába a Shenzeni klinikára, dr. Hu illetve dr. Jon professzorhoz, orvosi szakvélemény megkérése céljából. Az orvosi papírokat az alapítvány a budapesti vezetőjével, tolmács kíséretével vagy elektronikus úton juttatja a klinikára. A szakvélemény megérkezése és értékelése után, a szakvélemény függvényében felek meghatározzák a kiutazás lehetőségeit, időpontját.

Az S.O.S. Szolgálat Alapítvány, szerződésben van „gyűjtő„ alapítványokkal a gyógykezelés költségeinek finanszírozása céljából.

Gyűjtő alapítványok: Őrangyal Európai Alapítvány (1088. Budapest, Rákóczi u 51)
Virgonc Gyereksegélyező Alapítvány (Budapest, Csokonai u.18 sz.)
Szív a szívért a Beteg Gyerekekért Alapítvány (Budapest, Akácfa u. 10 sz.)
Mentőöv a Gyerekekért 2002 Alapítvány (Budapest, Rákóczi u. 51)

Horváth Piroska vállalja, hogy szükség esetén írásos megbízást ad a gyűjtő alapítványok felé a gyűjtésre és a támogatók megszervezésére.

Az S.O.S. Szolgálat Alapítvány kijelenti, Horváth Piroska pedig tudomásul veszi, hogy a külföldi gyógykezeléséért, illetve annak következményeiért fenti alapítvány, felelőséget nem vállal. Az alapítvány csak koordinálja és irányítja, illetve szervezi a gyógykezelést és annak fázisait.

Jelen megállapodás aláírásával Horváth Piroska hozzájárulását adja, hogy fenti alapítvány Majercsik Zoltán fényképét és adatait, valamint rövid esetismertetőjét saját honlapján, illetve szükség esetén a médiákban megjelentesse.

Horváth Piroska tudomásul veszi (a várólistára való tekintettel), hogy a gyűjtő alapítványok a gyűjtés megkezdését megelőzően megbízást kérnek a koordináló (S.O.S. Szolgálat Alapítvány) alapítványtól
– amennyiben az ügyet befogadják – és értesítik a gyűjtés megkezdéséről, illetve annak befejezéséről.

A koordináló alapítvány a gyűjtőalapítványok munkájának megkezdésétől függetlenül felajánlja, hogy szükség esetén az ügyről szórólapokat, plakátokat valamint alapítványi csekkeket küld.

Az adatvédelmi törvényre hivatkozva az S.O.S. Szolgálat Alapítvány kijelenti, hogy a támogatók illetve harmadik személy nevével és adataival kapcsolatban adatokat nem szolgáltat ki.

Fonyód, 2007-05-16

………………………………