Nyirati Lili

Nyirati Lili, 10 éves kislány.
Májátültetésre lenne szüksége. Hét hónapja várólistán van. A szülők nem alkalmasak megfelelő donornak. A szülők felkérésére alapítványunk lelevelezte a Londonban lévő dr. Nagy A Habib professzorral a lehetőségeket. A londoni klinika szakvéleménye alapján Lilinek egy olyan őssejt beültetés segíteni, amikor a szülőktől levett vérből tenyésztik ki a megfelelő őssejteket. A család az alapítványunkon keresztül kéri a támogatókat, hogy segítsenek, hogy Lili teljes értékű életet tudjon élni mint gyermektársai.

Március hónapban szállítja alapítványunk Lilit és szüleit Beográdba (Belgrád), ahol a szülőktől levett vérből kiválasztott anyagot elküldik Londonba az Imperiál Klinikára dr. Nagy A. Habib professzornak, aki a kiválasztott anyagból kitenyészti az őssejtet és visszaküldi Beográdba (Belgrád). Itt Lili megkapja a szülei véréből előállított őssejtet, és így nem kell mák transzplantációt végezni a kislányon.