Moldován Donát

SOS Szolgálat Alapítvány Moldován Donát

Moldován Donát, három és fél éves halmozottan sérült Békési kisfiú.
Donát halva született, 18 perces újraélesztési kísérlet után sikerült életben tartani, melynek következményeként súlyos oxigén hiányos állapot alakult ki. Több szakember véleménye szerint csak egy őssejt beültetés segítene a kisfiún. A kórház elismerte, hogy hibázott, a bírósági döntés folyamatban van. A szülők anyagi körülményei nem teszi lehetővé a külföldi gyógykezelés költségeinek fedezését és ezért fordultak alapítványunkhoz.
Alapítványunk az itthoni leleteket fordíttatás után kijuttatja a kijevi klinikára véleményeztetés céljából és szervezi a gyűjtőalapítványokkal együtt a gyógykezelést és annak fázisait.

SOS Szolgálat Alapítvány Moldován Donát

SOS Szolgálat Alapítvány Moldován Donát   SOS Szolgálat Alapítvány Moldován Donát   SOS Szolgálat Alapítvány Moldován Donát
    SOS Szolgálat Alapítvány Moldován Donát

Ezúton szeretnénk megköszönni az SOS alapítvány dolgozóinak, hogy gyermekünk kijevi gyógykezelésének gyűjtési, szervezési, lebonyolítási részében segítséget nyújtottak.
Külön köszönjük Balogh Csaba elnök úrnak, Szőke Antalnak, és Kárász Magdolna tolmács asszonynak, hogy mindenben maximálisan rendelkezésünkre álltak a könnyebb – nehezebb órákban egyaránt. Úgy érezzük, nem csak támogatókra találtunk, hanem jó baráti kapcsolatra is, melyet hosszú távon is szeretnénk ápolni.
Reménykedünk gyermekünk gyógyulási folyamatának beindulásában. Számítunk továbbra is az Önök kiváló szervező és segítő támogatására. Amennyiben 6 – 8 hónap múlva sor kerülhetne a következő kiutazásra, feltétlen az alapítvány segítségét vennénk igénybe – amennyiben ez lehetséges.
Munkájukat kísérje minél több siker, melyhez jó egészséget kívánunk!
Tisztelettel:
Moldován család BékésrőlUi: A későbbiekben, készítünk gyermekünkről – Donátról – egy honlapot, melyben szeretnénk, ha nyomon lehetne követni állapotát, fejlődését. A Kijevben készített fényképeket és videó anyagot is szeretnénk feltenni, hogy hasonló helyzetben lévő családoknak segítséget tudjunk nyújtani, illetve akik anyagilag támogatták utazásunkat, képet kapjanak a beavatkozás körülményeiről. A honlap már él, csak frissíteni kell! www.segitsnekem.atw.hu
Illetve mellékelten küldenék néhány fényképet, ha a honlapjukhoz anyag kellene.Békés, 2007-05-24