SOS Szolgálat Alapítvány Molnár Balázs

Tisztelt S.O.S. Szolgálat Nemzetközi Alapítvány! Tisztelt Elnök Úr!
Alulírott Molnár Balázs kérelemmel fordulok Önökhöz. Az orvosok hypophysis adenómát(az agyalapimirígy jó indulatú daganatos) megbetegedését állapították meg. Amely átválhat rossz indulatúvá. Ahhoz hogy ezt megelőzzük szükséges flavionidok szedésére amely gátolja ennek a daganatnak a növekedését és rosszindulatúvá válását. A készítmények neve flavon green+ amelynek egy havi adag 3 üvegből ál, amelynek ára 43920ft-ba(napi adag 3x1kanál) és flavon protect 3 üvegből áll egy havi adag, melynek ára 41940ft-ba(napi adagolás 2x1kanál). A két készítmény havi adag ára összesen 86.860ft-ba kerül. Ez családom és magam részére nagy anyagi terhet jelent mivel más egészségügyi kiadásaink is vannak. Kérem az alapítványt és az Elnök Urat hogy méltányolják helyzetemet.
Tisztelettel

Kelt: Budaörs, 2016.11.08.
Molnár Balázs

Tisztelt S.O.S Szolgálat Alapítvány!
Tisztelt Elnök Úr!

Alulírott Molnár Balázs kérelmezem az S.O.S. Szolgálat Alapítványt hogy segítsenek egy mozgássérült mobilrámpa megvásárlásában. Mivel Osteogenesis Imperfectában szenvedek, ez miatt súlyos mozgássérült, járásképtelen vagyok. Ezért csak elektromos kerekesszékkel tudok közlekedni, ezért mindenhová nélkülözhetetlenül szükségem van rá. Ha messzire utazunk, akkor be kell rakni az autóba amit édesanyám és férje szokták beemelni és kivenni a csomagtérből. Sajnos mostohaapámnak porckorongsérve lett, amit meg kellett műteni. A beavatkozás után már nem emelhet nehéz súlyt. Mivel az elektromos kerekesszék 85kg súlyú édesanyám nem képes egyedül betenni és ki is venni a csomagtérből azt. Sajnos a rámpa megvásárlására szükséges 60.000 – 100.000Ft-ra nincs anyagi fedezetünk. Tisztelettel kérem az S.O.S Szolgálat Alapítványt hogy méltányolják helyzetemet lehetőségeikhez mérten segítsenek nekünk.
Tisztelettel       Kelt: Budaörs, 2016-09-03

Tisztelt Alapítvány!
Tisztelt Elnök Úr!

Alulírott Molnár Balázs kérelemmel fordulok Önökhöz. Egy ritka genetikai rendellenességgel születtem. Az egyestípusú kollagén meghibásodása miatt a fehérje lánc nem megfelelően fejlődött ki amely miatt csontanyagcsere zavar, csontritkulás alakult ki. Számos törésem volt gyermek és tizenéves koromban. Többször végeztek alsóvégtag korrekciót. Sajnos a sok törés miatt a bal lábam megrövidült, és olyan súlyos mértékben, hogy az a mozgásomban erősen korlátoz. Ahhoz, hogy ismét lábra tudjak állni, korrekciós, végtaghosszabbítást kellene végezni. De sajnos a Magyarországon nincs lehetőség a műtétet elvégezni mivel a fent említett betegséggel nincs Magyarországon tapasztalatuk az Ortopéd sebészeknek. Ezért saját magam felkerestem több, végtaghosszabbításal, korrekcióval foglalkozó szakorvost és szakintézményt. Az Amerikai Egyesült Államokból jelentkezett egy szakorvos, pontosabb nevén Dr. Robert S. Rozbruch, aki nehéz, súlyos és ritka eseteket szokott kezelni. Számos módszerrel van tapasztalata és Ő maga is sok újítást vezetett be a végtaghosszabbítás és korrekciós eljárás terén. A doktor Úr jelezte, hogy személyesen megvizsgálna, felmérné az állapotom, elmondaná mely módszerrel, eljárással tudna segíteni és adna egy árajánlatot is. A beavatkozást követően lábra tudnék állni és járásképtelenségem, súlyos mozgáskorlátozottságam megszűnne. A vizsgálat dija 900 amerikai dollárba, ami azt jelenti hogy mai árfolyamon számolva  265000 forintba kerül. Sajnos nekünk erre nincs lehetőségünk hogy azt kifizessük. Ezért kérem méltányolják helyzetemet és lehetőségeikhez mérten támogassanak ebben.

Köszönettel és Üdvözlettel   Kelt: Budaörs, 2016-01-08

Molnár Balázs

However, we ask that you provide us with as much advance notice as you can  to allow us time and flexibility to process your  request.

**Please no Drop Boxes**

** All information must be in ENGLISH**

For more detailed information about Hospital for Special Surgery, International Center, please visit our website at www.hss.edu/international-center.asp to download our brochure.

Please contact us with any questions or concerns that you may have and we hope that we can be of assistance to you.

Sincerely,

Daisy Rodriguez