Molnár Bence

Molnár Bence

 SOS Szolgálat Alapítvány Molnár Bence

Sopronban voltak Dr. Mály Juditnál rehabilitációs kezelésen 140.000 Ft-ért

 

 

 

 

Tisztelt SOS. Szolgálat  Alapítvány, tisztelt Balogh Csaba.

Azzal a kéréssel fordulok önökhöz hogy kisfiam Molnár Bence súlyos komplex fejlődési rendellenességgel született 2006.04.18.-án.Szeretnénk megragadni minden lehetőséget a javulása érdekében, de sajnos nem sikerül mindenre előteremteni önerőből az anyagi fedezetet. Bejelentkeztünk Dr.Málly Judit neurológus főorvosnőhöz Sopronba RTMS.(elektromágneses) kezelésre, amelyre Május 31-től kerül sor. Az egy hetes kezelés ára 140000Ft, azaz száznegyvenezer forint. Elképzelhető hogy több kezelésre is szükség lesz, de sajnos ezek az összegek, amik fedeznék a terápiákat nem állnak rendelkezésünkre és ezért kérem önöket hogy (szociális kezelésről lévén szó) segítsenek összegyűjteni. Előre is köszönöm. Tisztelettel: Molnár István.

Molnár Bence hat hónapos kisfiú.

A terhesség harmincadik hetében derült ki az agykamratágulat. Az orvosok véleménye azt volt, hogy vízfejű

lesz a kisfiú. A 34-ik terhességi hétre császármetszéssel jött a világra. Egy MRI vizsgálat megállapította, hogy agykárosodott lett a gyerek. A szülők a kínai őssejt beültetésben bízva alapítványunkkal eljutatta a leleteket a kínai klinikára, ahol vállalták Bence kezelését. A kezelés költségeire a családnak nincs meg az anyagi fedezete, ezért kéri a támogatókat, hogy a lehetőségekhez képest segítsenek.

Molnárné Vigh Klaudia (3300. Eger, Rajner Károly u.10 sz.)

Tel: 20/413-9139 vagy 20/ 220-8371


Tisztelt S.O.S. Szolgálat Alapítvány, tisztelt Balogh Csaba!
Azzal a kéréssel fordulok önökhöz, hogy ha lehet segítsenek Molnár Bence súlyosan sérült kisfiunknak második soproni elektromágneses kezelésében. A kezelés 2009 Szeptember 20-án kezdődik, és 140000-forintba kerül. Sajnos ez az összeg nem áll a rendelkezésünkre ezért kérem segítségüket. A folyószámlánk az OTP-nél van vezetve, és a számunk:11773391-04558220.Előre is köszönöm.

 Tisztelettel: Molnár István