Nagy Zsolt

SOS Szolgálat Alapítvány Nagy Zsolt

“Egy fény kialudt”

Nagy Zsolt

Nagy Istvánné vagyok, Budapesten a XX. Kerületben, Dessewffy út 73 házszám alatt élek unokámmal Nagy Zsoltikával. 2000 november 1-én derült ki súlyos betegsége, izomsorvadásban szenved. Zsoltika nagyon aranyos kisfiú, barátságos, kedves, igazi tünemény. Sajnos a betegsége már olyan stádiumban van, amely visszafordíthatatlan. Állapota folyamatosan romlik, annak ellenére hogy több orvosnál, természettudósnál jártunk már. Nem tud járni, mindkét lába térdben hajlított állapotban rögzült. Kicsi karjait nem nagyon tudja már felemelni, csak nagy nehézségek árán. Mindkét karja enyhén hajlított állapotban van. Életének csak kis részét tölthette egészségesen, ez a szörnyű betegség váratlanul érte a családot. Nagyon szerény körülmények között élünk, szóba-konyhás kis önkormányzati lakásban, amely sajnos nem túl jó állapotban van. Fürdőszoba nincs, a toalett házon kívül van. Ennek ellenére amit tudok igyekszem megadni Zsoltikának. Többször próbáltunk már segítséget, támogatást kérni, de sajnos sikertelenül. Az utolsó reményünk egy műtéti beavatkozás lenne, az őssejt-beültetés, amelyről hallottam, hogy esetleg segíthetne a gyógyulásban az én kisunokámnak. Ebben szeretném kérni segítségüket. Bármilyen támogatást, segítséget szívesen vennék ami az életkörülményeinken kicsit is javíthatna.