Szabó Erzsébet

SOS Szolgálat Alapítvány Szabó Erzsébet

Tisztelt Alapítvány!

Tisztelt Elnök Úr!
Alul írott Pusztai György né kéréssel fordulok Önökhöz sajnos családi okok miatt Patrícia nevű unokám hozzánk került és most nekünk kell gondoskodni a beiskoláztatásáról. Ami nem könnyű mert sajnos mi már idős emberek vagyunk és nagyon kevés nyugdíjból kell megélnünk. Ebben kérem az Önök segítségét hogyha lehetőség van rá segítsenek ezek beszerzésében.
Itt küldöm a listát ami Patríciának kell az iskolába.:papírvágó ollo, 12 színű tempera, 3külömböző vastagságú ecset, 12szinű filc toll, 12szinű zsírkréta,6szinű tábla kréta, 50db rajzlap mappával,5csomag írólap, tolltartó, füzettartó mappa, origami papír, törlőgumi,sima füzet kisméret 3db, csíkos füzet3db, kockás fuzet3db, 12 színű vízfesték ,Irattartó mappa, iskolai hátizsák lányos színbe,tollak ,vonalzók 32cm ,derékszögű . Ez a lista amit a tanító néni kért. Ami fontos füzet borító.

Tisztelettel és köszönettel:Pusztai Györgyné
Sarkad Zöldfa u. 25 sz. 5720

Tisztelt Alapítvány!

Tisztelt Elnök úr!

Nagyon köszönöm a segítségüket nem tudom, hogy kezdte volna az unokám az iskolát az Önök segítsége nélkül.

Az önök alapítványa már többször is nyújtott segítséget, amikor nagy bajban voltunk.
Ezért nagyon-nagyon szépen köszönjük a sok szép iskolába szükséges holmikat.
Patrícia nem győzte csodálni az iskolatáskát, füzeteket, és a sok szép felszerelést. Megígérte, hogy amiért ilyen szép dolgokkal járhat iskolába jobban fog tanulni! Most is nagyon ügyes de még soha nem volt ennyi szép holmija. Nagyon boldog volt, talán még soha nem várta ennyire az iskola kezdést.

KÖSZÖNETTEL ÉS TISZTELETTEL: Pusztai Györgyné és Gyöngyösi Patrícia
Sarkad,2008 09 08