Szabó Máté

Szabó Máté 9 éves kisfiú
Születésekor oxigén hiány lépett fel és ennek következtében a kisagy sérült. Ezért mozgás és koordinációs zavara van. Önállóan nem tud járni. Értelmileg kifogástalan. Jelenleg a Pető Intézet 3. Osztályos tanulója.
Lakáson belül járókerettel közlekedik, egyéb helyzetekben kerekes székhez van kötve.
Fogása, szorítása gyenge, bizonytalan.
Állapotán az itthoni orvosok nem tudnak javítani.
Alapítványunk a leleteket angolra fordítatva kiküldte Kínába a Schenzeni klinikára véleményeztetés céljából.
Bízva abban, hogy a kínai klinikán hasonló eseteket sikerrel gyógykezeltek őssejt beültetéssel, így az alapítvány elkezdte az ügy szervezését.

Kirshner levele magyarul:

Átnéztem a leleteit Szabó Máténak. Boldog vagyok, hogy közölhetem, hogy alkalmasnak találjuk az őssejt beültetésre. Mint Önök is tudják, nagyon jó tapasztalataink vannak az őssejt terápiával kapcsoltban.
Kérem osszák meg ezt az információt a szülőkkel. Minden jót: Kirshner

Email: info@beikebiotech.com

Agysérült gyermekek kezelése őssejttel

Hello, Kirshner Ross Vaden-nek hívnak, orvosi konzulens vagyok. Leveleiteket azért közvetítették nekem, mert az őssejt beültetés a szakterületem. Átnéztem a leleteket, amit küldtetek nekem, és ajánljuk gyermekednek a kezelést.
Csatolnék egy rövid leírást két angolul beszélő yahoo csoporthoz. Ezek a csoportok bőséges információkat tartalmaznak az őssejt kezelésekről. Tele van szülőkkel, akik olyan problémákkal küszködnek, mint ti, és gyermekük már átesett őssejt kezelésen Kínában. Bátorítanám az alapítványt, hogy jelentkezzen tagnak ezekre az oldalakra (ingyenes). Bátran forduljatok hozzám, ha bármilyen további kérdésetek van, illetve ha regisztráltatni akarjátok magatokat a kezelésre: kirshner@stemcellschina.com . Örülnék, ha bármi módon tudnék segíteni.

Őssejt Biztonság
Ez egy olyan tudományos alapú csoport, amelynek célja információ nyújtása az őssejt kezelésekről külföldön (az USA határain kívül).
A tagok átlagos emberek, akik orvosi cikkeket keresnek az őssejt kezelésekkel kapcsolatban. Sok olyan tag is van, akik már utaztak kezelésekkel kapcsolatban külföldre. Ez a csoport egy lehetőséget nyújt azoknak, akik megbízható információkat akarnak kapni, vagy ha csak nyíltan szeretnének beszélni azokkal, akiknek már van tapasztalatuk az őssejt kezelésekkel kapcsolatban. A mi célunk és reményünk, hogy egy támogató csoportot hozzunk létre azoknak, akik az orvosi lehetőségek és kezelések egy új „ösvényét” keresik.
Az őssejtek világa még egy zűrzavaros világ, tele nyomasztó információkkal. Mi mint ennek a csoportnak a tagjai abban reménykedünk, hogy minél hatékonyabban tudjuk egymást segíteni értékes információkkal az őssejtek biztonságával és a kezelési módokkal kapcsolatban.
Kérem jegyezzék meg, hogy ez a csoport egy tulajdonossal rendelkező, függetlenül működő szervezet, leginkább egy non-profit szervezethez lehet hasonlítani. Nem egy orvosi tanácsadó csoport, hanem betegeknek és segítőiknek szól. A tagság zárt, marketing tevékenységet senkinek nem engedünk végezni a csoporton belül. Köszönjük

Csatlakozáshoz klikkelj ide: http://health.groups.yahoo.com/group/stemcellsafety/?yguid=185397831

China Stem Cells- ez egy szolgáltatás, amit a Stem Cells Kína nevű cég nyújt az érdeklődőknek. A Kínában végrehajtott őssejt kezelésekről a legújabb információkat, híreket és kutatások eredményeit jutattja el az embereknek. Ennek a szervezetnek a csapata különböző forrásokból összegyűjti a legaktuálisabb híreket, eredményeket, vitákat a témával kapcsolatban elsősorban Kínából, de a világ más tájáról is.
A Stem Cells Kína Társaság kapcsolatot épített ki számos vezető kórházzal, ahol a legmagasabb szintű professzionalizmus megtalálható mind a kísérleti laboratóriumokban, mind a sebészeten és a kezelés utáni rehabilitációban is. A mi csapatunk a lehető legtöbbet megteszi azért, hogy a naponta érkező kérdések csoportjaira kielégítő választ tudjon nyújtani az érdeklődőknek.
Egyfajta idegenvezetőként vagy hídként működünk Kínában az őssejt és az ehhez kapcsolódó kezelések felé. A legjobb doktorokhoz és a legjobb kórházakba juttatjuk el Önöket, megismertetjük a kórházi személyzettel, akik segítenek az ittlétet minél kellemesebbé varázsolni. Lefoglaljuk a kezelések dátumát, tanácsot nyújtunk az utazással kapcsolatban, elhelyezzük a kísérőket is, és biztosítjuk a transzfert a reptérről a klinikáig. A Stem Cells Kínát nem köti semmilyen szerződés egyik orvosi központhoz sem: egyetlen kritériumunk az első osztályú segítség nyújtása; hasznos tanácsok az utazással kapcsolatban és bármilyen további iformáció, ami a kezelést a legsimábbá és zökkenőmentesebbé teszi.

A csatlakozáshoz kattints ide: http://health.groups.yahoo.com/group/chinastemcells
Ha még nem voltál a honlapunkon: www.stemcellschina.com

Még többet tudhatsz meg rólunk: http://www.beikebiotech.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

A Beike csapat kezelte Julie kisgyermekét, itt láthatod a tapasztalatait leírva:

Egyéb infok és képek:

A kezelési költség a következőket foglalja magában: 4*10 millió őssejt egy hónapos periódus alatt napi szintű rehabilitációval, ami magában foglal fizikai terápiát, foglalkoztató terápiát, beszéd terápiát, akupunktúrát, manipulációt, mindennapi cselekvések oktatását és kínai masszázst a legjobb eredmények elérése érdekében.

Én vagyok a kapcsolattartód, elérhetsz a következő címen: kirshner@stemcellschina.com
Szóljál, ha bármilyen kérdésed van.
Minden jót, Kirshner

Jelenlegi áraink 2006. December. 15 – től 2007. Március. 15 – ig élnek:
Egy hónapos kezelés ára: 17500 dollár (40 millió őssejt)
Ez tartalmazza a kórházi tartózkodást is. 4 őssejt injekciót kb. 10 millió őssejttel egyenként. 6 nap rehabilitációs terápia hetente, ahogy kívánatosnak találjuk. Étkezés és mosoda nincs benne.
Az injekciókat intravénásan vagy/és transzfúzióként adják.
A transzfert is magában foglalja a kezelés a reptérig és vissza.

*További injekciókat a kezelés előtt min. 1 hónappal le kell foglalni, és 3000 dollárba kerülnek darabonként. Minden plusz injekció egy hetes kórházi tartózkodással jár. Ez a lehetőség csak azoknak áll fenn, akik már részt vettek vagy a 30 vagy a 15 napos kezelésen.

Kirshner levele angolul:

Hello,
My name is Kirshner Ross-Vaden and I am a medical consultant used by Stem Cells China and Beike Bio-tech, your case has been forwarded to me because treating children with umbilical cord stem cells is my area of expertise and personal passion. I have reviewed the information you have provided and determined that we can accept your child for treatment. I am including below a brief introduction to two English speaking yahoo groups related to your situation. These groups contain a wealth of information pertaining to treatments with stem cells. They are full of parents just like your self many of whom have taken their children for stem cell treatments in China. I would encourage you to apply for membership (they are free). Please feel free to contact me at kirshner@stemcellschina.com  if and when you have further questions as well as to register for treatment. I would be most happy to help you in any way I can.
Stem Cell Safety is an educationally based group aimed at providing information about Umbilical Cord Stem Cell treatments abroad (outside the boarders of the United States).
Members of this group include ordinary individuals with a variety of medical issues seeking treatments with Umbilical Cord Stem Cells. Also included are many who have already traveled aboard for treatment. This group provides a place of accurate information for those seeking treatment and a chance for them to talk openly with others who have already received stem cell transplants. It is open to adults, children and parents seeking treatment. Our goal and hope is that we can create a community of support for those entering onto a newly cleared path of treatment options.
The stem cell world can be one of confusion and the information overwhelming. While full of wonderful people there are also those that would take advantage of individuals seeking treatment. It is our hope that together as a group we can help guide each other and provide all with valuable information on stem cell safety and treatment options.
Please note that this group is owned and operated independently as a non-profit service. It is not a medical advisory board and is for patients and their direct caregivers only. Membership is closed and requires screening of those who apply. We do not allow “marketing” of products on this group. Thank you.
To join click here: http://health.groups.yahoo.com/group/stemcellsafety/?yguid=185397831
China Stem Cells is a service created by Stem Cells China Limited a company dedicated to offering the latest news, information and facts about stem cells research and medical treatment in China. The Stem Cells China’s team compiles information gathered from various sources to give you up-to-date developments, from the latest research findings and success stories to the latest debates and discourse on stem cells treatment primarily in China, and throughout the world.
Stem Cells China Limited has built partnerships with several leading hospitals across the China- medical centers where we believe the highest professionalism is practiced both in research labs, during surgery and after care/rehabilitation. Through Stem Cells China Care, our team of translators and caregivers do their utmost to answer the hundreds of queries we receive each week from people seeking information on stem cells treatment in China for themselves or for loved ones.
We offer to act as a gateway and as your guide to stem cell and related treatments in China. We will put you in touch with the best doctors and hospitals, and introduce you to the medical staff such as the nurses, who will ensure your time here will be as comfortable as possible. We book your treatment dates, advice on travel arrangements and provide airport pick-up and in some hospitals are there to take care of your non-medical related needs during your stay. Stem Cells China Inc has no allegiance with any one medical centre: our only criteria is best practice and first-rate care; to efficiently advise on travel and offer other essential information to ensure your treatment goes as smooth as possible.
To join click here: http://health.groups.yahoo.com/group/chinastemcells/
If you have not been to our Stem Cells China web site you can view it at www.stemcellschina.com
You can also learn more about Beike Bio-tech and stem cell processing at http://www.beikebiotech.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
The Beike group treated Julie’s little one and you can see her patient experience at: http://www.stemcellschina.com/content/view/183/16/.
You may also be interested in reviewing her personal Blog detailing her experience at http://ca.blog.360.yahoo.com/dylanteskey
Another one of our little charmers is Katharine you can visit her web site and learn all about what it is like to come to China by going to: http://www.babyjellybeans.com/web/do/site/folder?ID=112056&parent_id=112056  her mom Susan has placed some great pictures of China up on her site as well.
The treatment costs include of four stem cell injections of over 10 million stem cells each over a one month period with daily rehabilitation which consists of a tailored mix of Physical Therapy, Occupational Therapy, Speech Therapy, Acupuncture, Manipulation, ADL (Activities of Daily Life) education, and Chinese massage in order to have the best chance for improvement.
I am now your person contact person as I handle all the kids young and old. You can reach me at kirshner@stemcellschina.com
Please let me know if you have any further questions.
Best Regards Kirshner
Current prices are as follows:
The following prices are valid from December 15th 2006 to March 15th 2007.
One month treatment program: $17,000 US (40 million cells)
This includes a 4 week stay in the hospital. 4 injections of umbilical cord stem cells with each injection containing approximately 10 million stem cells. Plus 6 days of rehabilitation therapy per week as appropriate. Meals and laundry service are not included.
Injections are given IV and/or via transfusion into the Cerebral Spinal Fluid.
Also included is transportation to and from the airport.
* Additional injections booked at least one month prior to treatment are US $3,000 each. Each injection may require an additional week in the hospital. This option is only available to those already participating in the 30 day and or 14 day programs.
** If you opt for additional injections outside of the above parameters and/or during your hospital stay they will be $3,500 US each. This may require an additional week in the hospital. This option is only available to those already participating in the 30 day and or 14 day programs.
*** Special price for a six injection package is $23,000 US (this must be arranged for 30 days in advance of your trip). This will require additional time to be spent in the hospital, possibly a full six weeks.
Please Note: Prices for treatments in China are reviewed on a quarterly basis and are therefore subject to change.
For dr. Herczegfalvi Agnes
Heim Pal Hospital
Neurological Department
Dear dr. Herczegfalvi!
We have examined Harmati Kinga´s DNA sample. Kinga, who was born on 18 January 1999, has been sent into hospital with the suspicion of spinal atrophia musculorum. On 1 June 2000 Kinga and her parents went for a blood test in order to make genetic examination.
The mutagenicity analysis has been aimed at the most frequent deletio – in the seventh and eighth exon found – of the so-called SMN gene which is responsible for the development of the disease.
It has been found that has existed homozygota deletio of the seventh and eighth exon of SMN gene in the DNA sample of Harmati Kinga who has been affected by the symptoms of spinal atrophia musculorum.
Homozygota deletio in the parents has not found. It is worth mentioning that this method is not suitable for carrying screening test, therefore the parents’ heterozygota deletio cannot be detected.
The showed homozygota deletio have genetical proved the diagnosis of the spinal atrophia musculorum of the child.
If praenatalis diagnostica is demanded, we can make haplotype analysis in the locus of the gene which is responsible for the disease.
Rec: genetic consultation before the planned pregnancy.
Budapest, 03. 07. 2000.
Yours sincerely: