Szélrózsa program Mikrotérség területéről 50 fő

Szélrózsa – 2007. május 05-én, a mikrotérség területéről 50 fő, elsősorban a gyermekjóléti szolgálat látókörében lévő gyermeknek szervezett budapesti kirándulást

Körzeti Szociális Alapszolgáltatási Központ
Hírei

Alapszolgáltatási Központunk az S.O.S. Alapítvánnyal közösen és a települési Polgármesterek támogatásával, 2007. május 05-én, a mikrotérség területéről 50 fő, elsősorban a gyermekjóléti szolgálat látókörében lévő gyermeknek szervezett budapesti kirándulást.
Programunk keretében megtekintettük a Campona üzletházban található Tropicariumot, a hazai halakat, a trópusi esőerdőben élő állatok, és a tengerek, óceánok mélyén lakók életét. Ezt követően a Robinson család titka c. mozifilmet néztük meg, végezetül a gyermekek a budaörsi McDonald’s játszóházban tölthettek el vidám perceket, majd jóízűen fogyasztották el a felajánlott gyermekmenüt.
A hazafelé vezető úton a gyerekek boldogan meséltek élményeikről, játszottak az S.O.S. Alapítvány által kiosztott játékokkal.
Ezúton köszönjük Balogh Csabának az S.O.S. Alapítvány vezetőjének a programokat, a települési polgármestereknek hogy biztosították az utazás költségeit, továbbá Gróf Lászlónak a Lila ABC vezetőjének a gyermekeknek felajánlott szendvicseket.

Tuliné Öreglaki Lilla
intézményvezető