Villás Bence

S.O.S. Szolgálat Alapítvány Közhasznú
Nemzetközi Társadalmi Szervezet
részére

Fiam Villás Bence (13 éves) ügyében keresünk segítséget. Bence csontbetegségéről legutóbb készült vizsgálatánál hozták tudomásunkra, hogy a kezeléséhez szükséges gyógyszer a jelenlegi finanszírozási rendszerben nem áll a kórház rendelkezésére, ezért nem tudja megoldani a gyermek további gyógykezelését. â01EA humerus csonthiányát kb: 15-20 ml Ostim 35-el szükséges kitölteni, és 5ml. Ostim jelenlegi ára hozzávetőleg 50.000,- Ft.â01D Amennyiben azt a kezelést nem kapja karját várhatóan rövid időn belül amputálni kell.

A családunk jelenleg nehéz, bizonytalan anyagi helyzetben él Kókán. Fiam eddigi gyógykezelései felemésztették családunk összes tartalékát, családi költségvetésünk óriási hitelekkel terhelt, újabb hitelfelvételt már nem tudunk megoldani a kezeléshez.

Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy a 20 ml Ostim 35 beszerzését támogatni szíveskedjenek, hogy fiam karja megmaradjon, és meggyógyulhasson.

Várom mielőbbi válaszukat, a gyors állapotromlása megelőzése és gyógyítása érdekében.

Kóka, 2008. március 25.

Villás GYuláné, Telek Erika
Villás Bence édesanyja

SOS Alapítvány, Balogh Csaba Úrnak

Tisztelt Balogh Úr!

Örömmel értesíthetem , hogy most operálták munkatársaim Villás Bence betegünket, akibe 15 ml. OSTIM 35 csontpótló anyagot helyeztek be, ennek ellenértéke 172 800 Ft. Kérem, hogy erről az adományozót /Fornetti cég Alapítványa/ is tájékoztatni szíveskedjen. Az Önök és az adományozó önzetlen segítségét osztályunk és a beteg nevében is köszönjük!

Most tudom küldeni a további, Ostim 35 csontpótló anyagra váró betegeink listáját:

Abai Bálint felkar, Csertő Botond combcsont, Kovács Dorina combcsont , Kovács Tamás orsócsont, Molnár Sándor felkar , Nagy Botond felkar, Sipos Péter combcsont, Szabó Péter felkar, Vágó András felkar, Radics Károly szárkapocs csont, Molnár Milán kézujjak, Márványos Kristóf combcsont
A betegek mindegyike 150 – 200 ezer ft.-nyi csontpótló-szert ,átlagban tehát 175 ezer ft.-nyit igényel.

Jóindulatú segítségükre a továbbiakban is szeretnénk számítani.

dr. Hargitai Ernő oszt. vez.- főorvos

Baleseti Központ Gyermektraumatológia