Villás Bence

Villás Bence

 SOS Szolgálat Alapítvány Villás Bence

Villás Bence

S.O.S. Szolgálat Alapítvány Közhasznú
Nemzetközi Társadalmi Szervezet
részére

Fiam Villás Bence (13 éves) ügyében keresünk segítséget. Bence csontbetegségéről legutóbb készült vizsgálatánál hozták tudomásunkra, hogy a kezeléséhez szükséges gyógyszer a jelenlegi finanszírozási rendszerben nem áll a kórház rendelkezésére, ezért nem tudja megoldani a gyermek további gyógykezelését. â01EA humerus csonthiányát kb: 15-20 ml Ostim 35-el szükséges kitölteni, és 5ml. Ostim jelenlegi ára hozzávetőleg 50.000,- Ft.â01D Amennyiben azt a kezelést nem kapja karját várhatóan rövid időn belül amputálni kell.

A családunk jelenleg nehéz, bizonytalan anyagi helyzetben él Kókán. Fiam eddigi gyógykezelései felemésztették családunk összes tartalékát, családi költségvetésünk óriási hitelekkel terhelt, újabb hitelfelvételt már nem tudunk megoldani a kezeléshez.

Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy a 20 ml Ostim 35 beszerzését támogatni szíveskedjenek, hogy fiam karja megmaradjon, és meggyógyulhasson.

Várom mielőbbi válaszukat, a gyors állapotromlása megelőzése és gyógyítása érdekében.

Kóka, 2008. március 25.

Villás GYuláné, Telek Erika
Villás Bence édesanyja


SOS Alapítvány, Balogh Csaba Úrnak

Tisztelt Balogh Úr!

Örömmel értesíthetem , hogy most operálták munkatársaim Villás Bence betegünket, akibe 15 ml. OSTIM 35 csontpótló anyagot helyeztek be, ennek ellenértéke 172 800 Ft. Kérem, hogy erről az adományozót /Fornetti cég Alapítványa/ is tájékoztatni szíveskedjen. Az Önök és az adományozó önzetlen segítségét osztályunk és a beteg nevében is köszönjük!

Most tudom küldeni a további, Ostim 35 csontpótló anyagra váró betegeink listáját:

Abai Bálint felkar, Csertő Botond combcsont, Kovács Dorina combcsont , Kovács Tamás orsócsont, Molnár Sándor felkar , Nagy Botond felkar, Sipos Péter combcsont, Szabó Péter felkar, Vágó András felkar, Radics Károly szárkapocs csont, Molnár Milán kézujjak, Márványos Kristóf combcsont
A betegek mindegyike 150 – 200 ezer ft.-nyi csontpótló-szert ,átlagban tehát 175 ezer ft.-nyit igényel.

Jóindulatú segítségükre a továbbiakban is szeretnénk számítani.

dr. Hargitai Ernő oszt. vez.- főorvos

Baleseti Központ Gyermektraumatológia