Zsilli Gézáné

S. O. S.  Alapítvány
Balogh Csaba Úr részére.

Tisztelt Cím!

Segítőkész karitatív tevékenységükről hallva, egy kéréssel szeretnék Önökhöz fordulni. 2008. júniusában egy tüdőműtéten estem át ( a jobb alsó lebenyt eltávolították ). Műtét után kemoterápiás, majd sugárkezelésen estem át. Sajnos egy évre rá idén júniusban ismét felfedeztek egy rossz-indalatú daganatot a műtét helyénél, ezért jelenleg újra kemoterápiás kezelést kapok. A gyógyulás lehetőségét keresve jutottam el a KPS Orvosi Biotechnológiai és Egészségügyi Szolgáltató Kft. –hez, ahol a nemdohányzó státuszomra való tekintettel javasoltak egy specifikus EGFR mutációs  szövettani vizsgálatot. A vizsgálat eredményétől függően tudnának számomra gyógyszert adni a gyógyulásomhoz az újabb tüdőeltávolítások helyett.
A szövettani vizsgálat költsége 100.000 Ft.
Férjemmel ketten vagyunk közös háztartásban, neki minimálbére, nekem rokkant nyugdíjam van, más jövedelem forrásunk nincs. Az eddigi kezelések, gyógyszerek, kiegészítők, utazások jelentős összeget emésztettek már fel.
Amennyiben lehetőségük van a vizsgálati költség átvállalására, úgy kérem szíves segítségüket, tekintettel arra, hogy jelenleg az összeg finanszírozását mi megoldani nem tudjuk.
A vizsgálatra és a gyógyszeres kezelés elindítására mielőbb szükségem lenne, mivel az idő előrehaladtával a tumor fokozatosan nő.
Amennyiben a továbbiakban szükség van rá, úgy természetesen a teljes orvosi dokumentáció rendelkezésre áll.

Segítőkész válaszukban bízva

Tisztelettel: